Fratele primarului orașului Telenești este acuzat de trafic de ființe umane
Social 18 iulie 2019, 20:08 | 33634

Fratele primarului de Telenesti este acuzat ca ar fi trimis doua fete, printre care o minora, sa presteze servicii sexuale in Italia. Totodata, el ar fi si traficant de droguri. Un tanar ar fi murit dupa o supradoza de narcotice consumate in localul care ii apartine fratelui primarului de Telenesti. Dezvaluirile au fost facute la emisiunea „60 de minute”, moderata de Vasile Nastase.

În contextul traficului de persoane, mama fetei ne-a povestit că ei i s-a promis că va fi angajată ca bonă și că va avea un salariu bun.

În timp ce vorbeam cu mama fetei traficate, ea a fost contactată de nenumărate ori de către Mihai Lelic, iar la scurt timp, el a venit la poarta femeii.

Am încercat să vorbim și cu mama altei tinere, care ar fi fost victima lui Mihai Lelic, însă ea a refuzat. Am intrat însă în posesia unei înregistrări audio, în care femeia spune că fiica ei ar fi ajuns să se prostitueze după ce a muncit într-un bar care îi aparține lui Mihail Lelic.

Într-o altă înregistrare audio, Mihai Lelic recunoaște că este implicat în traficarea fetelor.

Pentru a afla ma multe, am apelat la șeful Inspectoratului de Poliție Telenești, Alexei Vrăjitoru. La telefon, el ne-a spus că aceste cazuri nu au fost înregistrate la poliție.

La scurt timp, Vrăjitoru ne-a spus că plângerile au fost înregistrate, dar a refuzat să ofere detalii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Telenești, Irina Burdujan, ne-a declarat că Mihai Lelic este căutat de poliție. Acuzațiile la adresa lui nu se termină aici. Potrivit surselor noastre, el ar fi și traficant de droguri. Acum patru ani, un tânăr de 19 ani a decedat după o supradoză consumată în localul care îi aparține fratelui primarului de la Telenești. Dezvăluirile ne-au fost făcute chiar de mama tânărului.

În cazul tânărului intoxicat cu droguri, şefa Secției urmărire penală Ludmila Ostap ne-a spus că dosarul a fost clasat. Primarul de Telenești, Vadim Lelic, nu a comentat, deocamdată, acuzațiile care i ase aduc fratelui său. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie