Jurnalul orei 19, 18 Septembrie
Jurnalul orei 19:00 18 septembrie 2023, 20:57 | 698

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, este bănuit de neglijență în serviciu, în dosarul dublului omor de la Aeroportul Chișinău. Oficialul a anunțat că va solicita un concediu neplătit pentru o perioadă de 30 de zile.

2. Comratul intenționează să deschidă o reprezentanță a autonomei găgăuze la Ankara, întrucât pe teritoriul Turciei se află mulți găgăuzi. Declarația a fost făcută de către bașcanul Evghenia Guțul, pentru agenția de presă din Turcia, Anadolu, în cadrul vizitei sale la Istanbul. Care a fost reacția Ministerului de Externe, aflați la știri!

3. Rezervele de sânge stocate la Centrul Național de Transfuzie sunt în scădere, drept consecință a reducerii numărului de donatori înregistrat zilnic. În ultimele trei luni, acesta a scăzut la jumătate, de la 200, la 100. Medicii dau alarma.

4. Autoritățile de la Kiev au anunțat că, în ultima săptămână, militarii ucraineni au eliberat șapte kilometri pătraţi în estul şi sudul ţării. Forţele ucrainene înregistrează succese și în zona orașului Bahmut.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie