Jurnalul orei 17, 19 Decembrie
Jurnalul orei 17:00 19 decembrie 2022, 18:08 | 832

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele șase posturi de televiziune, a căror licență de emisie a fost suspendată de Comisia pentru Situații Excepționale, au favorizat persoane supuse sancțiunilor internaționale, au manipulat cu privire la evenimentele naționale, dar și cu privire la războiul din Ucraina. Precizările au fost făcute de președintele Consiliului Audiovizualului, Liliana Vițu, care a adăugat că nu e vorba în niciun caz de o „luptă împotriva limbii ruse”. Potrivit ei, decizia CSE de vineri are la bază rapoarte de monitorizare atât ale membrilor Consiliului Audiovuizualului, cât și ale experților independenți de media, care au constat numeroase abateri.

Un morman de fiare, grămezi de haine și încălțăminte arse, și o casă fără acoperiș. Iată priveliștea sumbră, pe care am văzut-o astăzi în preajma Pieței centrale, unde sâmbătă s-a declanșat un incendiu de proporții. Astăzi, în prima jumătate a zilei, în perimetrul afectat de flăcări putea intra oricine dorește - niciun semn, care să arate că zona este supusă verificărilor.

Caz șocant peste ocean! A dispărut fără urmă o copilă de 11 ani, a cărei mamă este originară din Republica Moldova. Nici mama fetei, nici tatăl ei vitreg, un american, nu au anunțat poliția aproape patru săptămâni! Cei doi au fost arestați, iar Biroul Federal de Investigații încearcă să-i dea de urma copilei, scrie presa din Statele Unite. Atitudinea celor doi părinți a stârnit un val de revoltă și suspiciuni.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie