O femeie de 26 de ani și un bărbat de 33 de ani au fost condamnați pentru trafic de copii și circulație ilegală a drogurilor
Social 23 august 2023, 20:00 | 354

Își vor petrece următorii 18 ani după gratii. O femeie de 26 de ani și un bărbat de 33 de ani au fost condamnați pentru trafic de copii și circulație ilegală a drogurilor. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Șoferii continuă să conducă fără să respecte regulile de circulație. Un nou caz a fost surprins de camera de bord a unui autovehicul arată cum trei persoane riscau să fie lovite de către un automobil, care în viteză nu le-a permis să treacă pe trecerea pentru pietoni. Din imagini se vede cum o femeie cu un adolescent vor să treacă strada, în timp ce un alt bărbat se grăbească să traverseze din sens opus. În acel moment, cu viteză vine mașina de model Nissan, care ar fi putut să lovească adolescentul, tras de mână de femeie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Național pentru Securitate Publică, Natalia Golovco, cazul a avut loc pe o stradă din Orhei. Poliția s-a autosesizat, iar șoferul urmează să fie identificat.

Două persoane au fost transportate la spital în urma unui grav accident în lanț, la Comrat. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat marți seara, în apropierea unei benzinării. În accident au fost implicate trei automobile de marcă Honda, condusă de o şoferiţă de 30 de ani, un Mercedes-Benz, condus de un tânăr de 21 de ani şi un BMW condus de un bărbat de 31 de ani. În urma accidentului, șoferii din Honda şi Mercedes-Benz s-au ales cu diverse leziuni. Polițiștii au pornit o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Își vor petrece următorii 18 ani după gratii. Este vorba despre o femeie de 26 de ani și un bărbat de 33 de ani, condamnați pentru trafic de copii și circulație ilegală a drogurilor. Sentința a fost pronunțată pe 18 august de Judecătoria Edineț. Potrivit anchetei, cuplul a adăpostit o minoră și i-au promis că îi vor achita 100 sau chiar 200 lei, dacă va munci la o livadă de mere. Mai târziu, aceștia au inventat o datorie de 12 mii de lei și pentru a o achita au determinat-o pe fată să presteze servicii sexuale. Minora a încercat să fugă, dar a fost găsită. Pe 8 octombrie trecut, aceasta a reușit să ajungă la bunicii ei și i-a denunțat pe făptași. Aceștia păstrau acasă droguri pentru vânzare, care au fost confiscate în timpul perchezițiilor. Cuplul a fost condamnat la 18 ani de închisoare cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis pentru trafic de copii și circulația ilegală a drogurilor în scop de înstrăinare.

Opinia ta contează. Comentează!