Accident grav în raionul Fălești
Social 8 aprilie 2024, 19:59 | 272

Un om a murit, iar doi au fost răniți, după un accident rutier produs în noaptea de duminică spre luni, la ieșirea din satul Vrănești, raionul Fălești. Impactul între două mașini a fost violent - trei persoane au rămas încarcerate și a fost nevoie de intervenția salvatorilor.

Potrivit Poliției din Fălești, un tânăr de 20 de ani, din orașul Ungheni, care conducea un autoturism la ieșirea din satul Vrănești, în apropierea satului Bocșa, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism, condus de un bărbat de 61 de ani. Șoferul și pasagerii săi au rămas blocați în mașină. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 23:22.

LILIANA PUȘCAȘU, ofiţer de presă al IGSU: "La fața locului, în mod de urgență a intervenit un echipaj de salvatori și pompieri, care în cel mai scurt timp au deblocat și au evacuat persoanele încarcerate. Victimele accidentului au fost preluate și transportate la spitalul raional Fălești, unde ulterior, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 61 de ani a decedat. Pasagerii, doi bărbați de 45 și 46 de ani au suferit diverse leziuni corporale, iar la moment starea acestor este stabilă."

Medicii din Fălești spun că unul dintre bărbații accidentați necesită intervenție chirurgicală.

VICTOR MARCU, șef Secție anestezie şi terapie intensivă: "Pacientul de gravitate medie a fost investigat, acolo au depistat luxații de șold pe partea dreaptă și fractură pe rotula stângă. A doua victimă a fost adusă cu plăgi în regiunea feței, au fost prelucrate, pacientul a refuzat spitalizarea. Din păcate, a treia victimă adusă cu ambulanța, s-a constatat doar decesul."

Poliția a pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Opinia ta contează. Comentează!