Lovit în plin de tren
Social 5 decembrie 2018, 20:20 | 945

Un bărbat a decedat pe loc, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren care efectua cursa Chișinău - Moscova. Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 11, în apropierea satului Pănășești, raionul Strășeni. Mai multe informații - în următorul grupaj de știri.

Potrivit poliției, șoferul în vârstă de 53 de ani a ignorat semnalul sonor, care interzice deplasarea peste calea ferată. La locul accidentului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliţie Strășeni, care va stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Un alt bărbat, în vârstă de 52 de ani, a fost accidentat în apropierea satului Mitoc, raionul Orhei, după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită de un camion. Potrivit poliției, motociclistul se deplasa regulamentar. La volanul camionului se afla un bărbat de 49 de ani. Acesta ar fi efectuat o manevră de întoarcere, ignorând linia dublă. Motociclistul a fost transportat de urgență la Spitalul raional Orhei, unde s-a stins din viață.

Un microbuz de linie a lovit în această dimineață un autoturism, la volanul căruia se afla o tânără în vârstă de 22 de ani. Accidentul s-a întâmplat lângă Piața Marii Adunări Naționale. Potrivit poliției, șoferița ar fi virat la stânga fără a acorda prioritate microbuzului. În urma impactului, un pasager în vârstă de 41 de ani, care se afla în microbuz, a fost transportat la spital. De îngrijiri medicale a avut nevoie și șoferița autoturismului.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie