Jurnalul Sportiv, 29 Martie
Sport 29 martie 2022, 22:44 | 1108

Vânzarea clubului Chelsea Londra urmează să fie finalizată până la încheierea lunii aprilie, anunță Sky Sports. Miliardarul rus Roman Abramovich a primit patru oferte. Potrivit Sky Sports, intermediarul tranzacției, Raine Group, le-a transmis celor patru ofertanți că sunt necesare investiții de minimum un miliard de lire sterline.

Campionul mondial la kickbox Maxim Kagal, unul dintre membrii Batalionului Azov, a fost ucis la Mariupol, acolo unde lupta împotriva trupelor invadatoare ruse. Anunţul morţii sportivului a fost făcut de către antrenorul său, Oleh Skyrta, pe contul facebook, de unde a fost preluat de foarte multe publicaţii din Occident.

Contractul lui Robert Lewandowski la Bayern Munchen va expira în vara anului 2023, iar despre atacantul polonez s-a scris în ultimele zile că ar fi ajuns la un acord cu Barcelona. Deși s-a vorbit despre un acord al lui Lewandowski cu cei de la Barcelona, publicația Goal titrează că cele două părți nu ar fi bătut palma.

Macedonia de Nord vine după un meci istoric contra Italiei, pe care a reușit să o elimine chiar pe terenul "Squadrei Azurra". Premierul Macedoniei de Nord le-a promis jucătorilor din selecţionata de fotbal a ţării sale o primă în valoare de 500.000 de euro în cazul în care vor reuşi să treacă de Portugalia lui Cristiano Ronaldo și să se califice la Cupa Mondială 2022.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie