Peste 300 de arbuști au fost plantați sâmbătă în Parcul „Valea morilor”, în cadrul celei de-a XIV-a ediții a Jurnal TVerde
Social 22 aprilie 2024, 16:27 | 856

Peste 300 de arbuști au fost plantați sâmbătă în Parcul „Valea morilor”, în cadrul celei de-a XIV-a ediție a campaniei Jurnal TVerde. Evenimentul a fost marcat de o largă prezență a telespectatorilor noștri, cei mai bucuroși fiind copiii, care au avut un program special. „Continuăm să facem fapte bune în Scuarul Jurnal TV”, afirmă organizatorii.

Tradiția JurnalTVerde durează de 14 ani... În actuala ediție a fost reînnoită tabla de șah din scuarul televiziunii.

ADRIAN BURAGA, director Jurnal TV: "Am optat să ne adunăm cu partenerii Jurnal TV, prietenii noștri cum o facem an de an. Să venim să continuăm faptele bune în scuarul Jurnal TV. Am început lucrul în acest scuar acum cinci ani. În fiecare an am reușit să facem, să schimbăm câte ceva."

GABI MARCU, producător general Jurnal TV: "Sunt 14 ani consecutivi de campania Jurnal TVerde. În acest an, discutând cu cei de la spații verzi, pentru că cu cu sportul lor facem asta an de an.Ajunsesem la ideea că băi, e fain, e important să facem curat, e foarte bine să plantă, dar cel mai important lucru pe care am zis să-l punem la bază, e să păstrăm!"

ANA DANILESCU, producător „Dora Show”, Jurnal TV: "Este foarte important să avem grijă nu doar de ograda noastră, dar și de mediul unde ne plimbăm, unde ne petrecem timpul. De parcurile noastre, să înverzim, să plantăm, pentru că asta este viața noastră. Copacii sunt plămânii noștri."

LEANCA GRIȚCAN, prezentatoare Jurnal TV: "An de an Jurnal TV mobilizează oamenii ca să nu aibă grijă nu doar de casa lor, dar de fapt de casa asta mare pământul, pentru că doar așa vom avea un spațiu curat, plăcut și numai bun de trăit. Să înflorim în fiecare primăvară, și nu doar!"

Campania Jurnal TVerde, inițiată în 2010, are drept scop mobilizarea unui număr cât mai mare de oameni, pentru a acționa în favoarea protejării mediului. De-a lungul anilor, postul nostru de televiziune a reușit să adune tone de deșeuri, alături de telespectatorii noștri. Am sădit copaci și flori, am amenajat spații de odihnă și am făcut din asta o tradiție - pentru un viitor sigur și... verde.

Opinia ta contează. Comentează!