Arsă de vie în propria casă
Social 20 martie 2019, 20:28 | 1238

O femeie din Ungheni a fost găsită carbonizată în propria locuință

O femeie a fost găsită carbonizată, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a izbucnit noaptea trecută, în satul Sinești, raionul Ungheni. Mai multe despre acest caz și despre un altul, la fel de tragic, aflați în continuare. 

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, în casă se mai afla soțul victimei, o femeie în vârstă de 73 de ani, și nepoata lor, care era în ospeție. Incendiul ar fi izbucnit de la un dispozitiv electric, aflat în camera unde dormea copila de 15 ani, care a și alertat poliția. Veniți la locul întâmplării, pompierii din Ungheni au luptat o oră cu flăcările. Focul a reușit să mistuie aproape 90 la sută din gospodărie. Soțul victimei și nepoata lor au scăpat cu viață. Cazul este cercetat și toate circumstanțele urmează să fie stabilite.

Iar un bărbat în vârstă de 50 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu motocicleta, în plină viteză, într-o grămadă de lemne de pe marginea drumului. Accidentul s-a produs acum două zile în satul Palanca, raionul Ștefan Vodă. Potrivit poliției, motociclistul avea doi pasageri, care au fost răniți. Toți trei erau în stare de ebrietate. Cazul este investigat pentru a fi stabilite toate circumstanțele. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie