Jurnalul Sportiv, 26 Mai
Sport 26 mai 2022, 23:05 | 1018

Kylian Mbappe și-a luat câteva zile libere pentru a se bucura de soarele rivierei franceze, la Cannes, unde are loc, în aceste zile, cea de-a 75-a ediție a ”Festivalului de Film”. Atacantul a fost surprins în timp ce a luat prânzul la faimosul restaurant ”La Guerite” de pe Coasta de Azur.

Înaintea finalei UEFA Champions League cu Real Madrid, Mohamed Salah a fost întrebat despre viitorul său, dar a oferit un răspuns evaziv. Starul egiptean a transmis, totuși, și un lucru cert, că nu va pleca de la Liverpool la finalul sezonului și, cel puțin, își va duce contractul scadent în vara anului 2023 la bun sfârșit. În privința finalei cu Real Madrid, Mohamed Salah a transmis că are de luat o revanșă după episodul din 2018, când a fost accidentat de Sergio Ramos în startul partidei cu ”galacticii”.

Un avion dedicat memoriei legendarului fotbalist argentinian Diego Maradona a fost prezentat pe aeroportul Moron din Buenos Aires, înaintea startului unei călătorii care se va încheia la Cupa Mondială din Qatar, către sfârşitul acestui an. Tango D10S, un avion cu 12 locuri, este conceput ca un muzeu zburător şi un omagiu adus fostului câştigător al Cupei Mondiale, care a murit în urma unui atac de cord, în noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani.

Carlos Alcaraz s-a calificat în turul trei de la Roland Garros după un meci maraton cu Albert Ramos, scor 6-1, 6-7 (9), 5-7, 7-6 (2), 6-4 după patru ore și 38 de minute de tenis. Campionul de la Madrid a început perfect meciul și și-a adjudecat primul set fără nicio emoție, la 1, însă le-a pierdut pe următoarele două, extrem de echilibrate. În setul patru a continuat echilibrul, dar Albert Ramos a fost la o minge de meci, la 5-4. Setul al cincilea a oferit nu mai puțin de cinci break-uri, trei pentru Carlos Alcaraz și două luate de Albert Ramos, ceea ce a și făcut diferența în cele din urmă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie