Concordia pregătește daruri de Crăciun
Social 15 decembrie 2023, 19:49 | 3183

Peste 700 de copii din familii cu venituri mici, dar și din centre de plasament, vor simți din plin atmosfera Crăciunului. Asociația „Concordia” le-a pregătit celor mici cadouri alese cu ajutorul partenerilor și al oamenilor generoși. Distribuirea darurilor va începe săptămână viitoare, iar voluntarii asociației vor ajunge în peste 40 de localități. Campania „Vine moșul”, lansată de Asociația „Concordia”, a ajuns la a V-a ediție

Bicicletă, sanie, un set de jocuri sau... pur și simplu să ningă... Asta i-au cerut copiii lui Moș Crăciun. Asociația „Concordia” a încercat să răspundă la fiecare scrisoare.

TATIANA BALTĂ, director executiv AO ”Concordia”: "Am avut alături atât agenți economici, cât și persoane fizice. Am colectat cadouri pentru peste 700 de copilași, pentru că scrisori am avut 746. Am privit solicitări de la centre de plasament care nu aparțin neapărat Concordiei, dar la care vom ajunge și nu vom refuza nicio solicitare. Suntem foarte mândri, pentru că marți, miercuri și joi vor fi zilele cele mari, în care noi vom transmite aceste daruri de la voi către ei."

Săptămâna viitoare, voluntarii asociației vor distribui darurile colectate.

TATIANA BALTĂ, director executiv AO ”Concordia”: "Vom ajunge în peste 40 de localități. Vom ajunge în această săptămână atât la centrele de plasament pe care le are Concordia în gestiune, cât și la serviciile de zi, cât și la peste 200 de familii din întreaga țară."

Au pregătit câteva daruri pentru cei mici și producătoarea Jurnal TV, Ana Danilescu, dar și actorul Emilian Crețu.

EMILIAN CREȚU, actor: "De fapt, așa arată camera sau fabrica de cadouri a lui Moș Crăciun, cu daruri. dacă ne întoarcem în copilărie sau vedeam filme cu moș Crăciun, vedeam o fabrică foarte mare, unde mergeau ciocolate, jucării, dar adevărul este acesta și este un adevăr foarte frumos. Am extras și eu o scrisoare și îmi cer scuze că am intrat în intimitatea acelui copil, acelei fetițe de 11 ani, și acolo scria că ea a fost foarte cuminte, pe mami a ascultat-o și vrea un joc foarte distractiv și educativ, de aia, moșul a găsit două jocuri. Și-am să-l pun aici."

ANA DANILESCU, producător Jurnal TV: "Am pregătit și eu aici două cutii frumos ambalate pentru o fată de opt ani, de la „Casa Părintească” din Sănătăuca. Ce și-a dorit această fetiță: aș vrea să ningă, iar asta ar face-o pe sora mea mai mică cea mai fericită. Pe când copii îți doresc gadgeturi, această copilă își dorește să ningă și în aceste cutii am pregătit și un cadou pentru surioara ei. Sper că aceste daruri să-i aducă dragoste, iubire și fericire în aceste zile de Crăciun."

Campania „Vine moșul”, lansată de asociația „Concordia” a ajuns la a V-a ediție.

Opinia ta contează. Comentează!