Sute de cozonaci au fost sfințiți
Social 30 aprilie 2024, 16:18 | 758

Sute de cozonaci au fost sfințiți în cadrul unei ceremonii tradiționale la o fabrică de panificație din Chișinău. În scurt timp, cozonacii vor ajunge pe rafturi. Brutarii spun că pentru sărbătorile pascale au scos din cuptor circa 170 de tone de produse.

ANA NEAMȚU, reporter Jurnal TV: "Cozonaci cu portocală, cu vișină sau cu ciocolată! Sunt doar câteva dintre bunătățile de patiserie, care urmează să să ajungă pe rafturile magazinelor, după ce vor fi sfinție. Produsele respective vor fi marcate corespunzător, pentru a atrage atenția cumpărătorilor."

MARCELA MOVILĂ, specialist marketing și relații publice a întreprinderii: "Înfăptuirea serviciului divin a produselor pascale oferă posibilitatea consumatorilor de a procura pască și cozonaci sfințiți direct din magazinele noastre specializate cât și din târgurile care sunt organizate în toate sectoarele capitalei."

Înainte de Paști, oamenii vor avea posibilitate să cumpere dintr-un sortiment larg - 35 de produse. Cea mai solicitată rămâne pasca umplută cu brânză, dar specialiștii au și noutăți.

SVETLANA CARAMAN, tehnolog principal: "Am elaborat un panettone cu umplutură de cacao și alune. Ca un desert, am elaborat și un chec cu umplutură de portocală. Am reușit să atingem inimile consumatorilor noștri, pentru că sunt produse solicitate. Sigur că în ultimele zile în top va fi pasca cu brânză. Avem trei tipuri de pască cu brânză."

MARCELA MOVILĂ, specialist marketing și relații publice a întreprinderii: "La întreprinderea noastră cuptoarele nu se mai răcesc, asta pentru ca să reușim să producem întreg asortimentul produselor pascale și să ajungem în casa fiecărui creștin."

Primele produse pascale au apărut în magazine la sfârșitul lunii martie. Acestea au un termen de valabilitate mai îndelungat.

Opinia ta contează. Comentează!