Slusari, despre „Scurgerile din Kroll”
Politic 15 iulie 2019, 20:09 | 3157

Dupa ce Renato Usatai a facut publice cateva pagini care ar face parte din raportul Kroll 2, la secretariatul Parlamentului n-a fost depus niciun document in acest sens. Declaratia a fost facuta de presedintele comisie de ancheta privind frauda bancara, Alexandru Slusari, care a adaugat ca a expediat solicitari catre compania Kroll, dar si catre Procuratura Generala, pentru a obtine informatii despre veridicitatea documentelor prezentate de Usatai.

Alexandru Slusari a fost întrebat de jurnalişti dacă la Parlament au ajuns informaţiile din raportul Kroll prezentate vinerea trecută de Renato Usatâi.

Alexandru Slusari a mai spus că a aflat din surse neoficiale că reprezentanţii companiei Kroll ar fi nemulţumiţi de scurgerile de informaţii din raportul privind frauda bancară şi de unele acţiuni ale instituțiilor de drept.

Totodată, Alexandru Slusari a declarat că a expediat o solicitare către compania Kroll, dar şi către Procuratura Generală, pentru a obţine informaţii despre veridicitatea documentelor prezentate de Renato Usatâi. Amintim că președintele formațiunii „Partidul Nostru” a făcut publice câteva pagini, despre care a spus că sunt părțile 2 și 3 din raportul Kroll 2. Potrivit lui Usatâi, Vladimir Plahotniuc ar fi principalul beneficiarul al fraudei bancare. De partea cealaltă, fostul şef al PD a anunţat, prin intermediul firmei de avocatură care îl reprezintă, că pune la îndoială autenticitatea materialelor publicate de Usatâi şi că nu are nicio implicare în ceea ce se sugerează în acele documente. 

Opinia ta contează. Comentează!