Jurnalul Sportiv, 24 Mai
Sport 24 mai 2022, 20:37 | 868

Finalul sezonului în fotbalul moldovenesc se va încheia săptămâna aceasta odată cu meciul de baraj dintre Zimbru și Spartanii, care va decide ultima echipa care va evolua din noul sezon în Divizia Națională. Despre acest sezon se va discuta în această seară la emisiunea Total Sport de la Jurnal TV alături de fostul conducător al fotbalului moldovenesc, Pavel Ciobanu. Acesta se va da cu părerea despre hegemonia Sheriff-ului în competițiile interne, ce șanse ar avea echipele noastre în turneele continentale dar și despre naționala Moldovei, care în iunie va juca 4 meciuriui în Liga Națiunilor. Emisiunea Total Sport este difuzată LIVE în fiecare zi de marți cu începere d ela ora 21.00.

Vadim Rață a fost iarăși providențial pentru FC Voluntari. Internaționalul moldovean a marcat unicul gol al echipei sale în victoria cu 1-0 contra formației Argeș Pitești, din ultima etapă a play-off-ului campionatului României. Rață a înscris după doar 23 de secunde cu o lovitură de cap, după centrarea ideală a portughezului Marcelo Lopes. Acesta este al 8-lea gol marcat de mijlocașul moldovean în cele 38 de meciuri jucate în actuala stagiune a Ligii 1. După această victorie, echipa lui Armaș și Rață, cu 35 de puncte, a terminat campionatul pe locul 4 - cea mai bună clasare în ierarhia Ligii 1 din istoria clubului ilfovean.

Novak Djokovic şi Rafael Nadal s-au calificat în turul doi la Roland Garros. Sârbul ce a împlinit recent 35 de ani a trecut de japonezul Yoshihito Nishioka, locul 94 mondial, scor 6-3, 6-1, 6-0. Tot în turul doi a ajuns şi Rafael Nadal, care a trecut de australianul Jordan Thompson, scor 6-2, 6-2, 6-2. Djokovic şi Nadal au în total 15 trofee de Grand Slam cucerite la Roland Garos. Ibericul, supranumit ”Regele zgurii”, s-a impus de 13 ori, în timp ce restul de două turnee îi revin liderului mondial ATP.

Kylian Mbappe a ales să-și prelungească înțelegerea cu PSG și a semnat un nou contract, valabil până în 2025. Atacantul francez le-a acordat un interviu spaniolilor de la Marca, publicația "de casă" a grupării de pe Santiago Bernabeu. Mbappe le-a spus spaniolilor că nu banii l-au făcut să rămână la PSG, ci proiectul sportiv. "Sunt puțin trist pentru că de când am început fotbalul le-am arătat tuturor că am răbdare să joc. Mereu am vorbit despre fotbal, titluri, jocuri importante niciodată despre bani. Oamenii pot vorbi despre ce vor, dar toată lumea mă cunoaște", a spus Mbappe pentru Marca.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie