Jurnalul Sportiv, 9 August
Sport 9 august 2021, 21:12 | 535

Milsami continuă să fie lider în Divizia NAțională. Echipa lui Serghei Dubrovin a trecut de FC Florești cu scorul de 4-1, după ce la pauză a fost 0-1. Milsami totalizează 14 puncte, cu 4 mai multe decât Petrocub, ocupanta poziției secunde. Echipa din Hâncești a dispus cu scorul de 4-2 de debutanta FC Bălți. În acelașit timp, Petrocub are un meci mai puțin disputat. Sheriff a înregistrat scorul etapei, 7-1 cu Dinamo-Auto. În urma succesului, campioana a egalat la puncte pe Zimbru și Sfântul Gheorghe. Ultimele două au avut meci direct, iar ”sfinții” s-au impus cu scorul de 1-0.

Plecarea lui Leo Messi de la Barcelona la PSG este știrea anului în fotbalul mondial, dar Cristiano Ronaldo revine și el în prim-plan și este gata să se despartă de Juventus. Starul portughez mai are un an de contact cu "Bătrâna Doamnă", dar este nemulțumit de perspectivele pe care le are. Relația cu Massimiliano Allegri nu este una bună, iar CR7 vrea o nouă provocare. Lucru cu care și Juventus este de acord, având în vedere situația financiară a clubului. Italienii ar primi în schimbul lui Cristiano Ronaldo aproximativ 30 de milioane de euro și ar scăpa, în același timp, și de salariul uriaș al portughezului - 30 de milioane de euro net pe sezon.

Lionel Messi s-a înțeles cu PSG după ce Barcelona nu i-a putut înregistra contractul la Liga Spaniolă de Fotbal. Parizienii s-au mișcat rapid și au pregătit o prezentare fastuoasă pentru starul argentinian. Presa franceză susține că gruparea de pe Parc des Princes a închiriat Turnul Eiffel pentru data de 10 august. Ultima dată când PSG a închiriat Turnul Eiffel s-a întâmplat în 2017, când a fost prezentat Neymar, cel mai scump fotbalist din toate timpurile, care a costat 222 de milioane de euro și a venit tot de la Barcelona. Potrivit presei franceze, Messi va avea un salariu net de 29 de milioane de euro pe an, plus o primă de instalare de 30 de milioane de euro. Atacantul de 34 de ani va semna un contract valabil doi ani, cu opțiune pentru încă unul.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie