A fugit de la locul accidentului
Social 25 iulie 2023, 19:50 | 421

Cinci persoane au avut de suferit într-un accident, în sectorul Botanica. Un șofer implicat a fugit de la locul faptei și este acum dat în căutare. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Un cuplu din Chișinău a fost condamnat la închisoare pentru jaf. Bărbatul a fost sancționat suplimentar și pentru vătămare corporală gravă, anunță Procuratura Generală. Jaful a avut loc pe 9 mai curent, într-o casă din centrul Chișinăului. O femeie de 25 de ani și un bărbat de 39 de ani au bătut victima, un bărbat de 36 de ani, apoi i-au furat telefonul mobil. Același inculpat, cu o lună mai devreme, aflându-se în vizită la un bărbat, s-au luat la bătaie în urma unui conflict și l-a înjunghiat în abdomen. Individul a fost condamnat de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, la nouă ani și trei luni de închisoare, cu executare în penitenciar de tip semiînchis, pentru ambele infracțiuni. Femeia a fost condamnată la patru ani și patru luni de pușcărie. Ambii și-au recunoscut vina.

Iar un bărbat de 56 de ani s-a înecat într-un iaz din apropierea satului Naslavcea. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, la fața locului au intervenit scafandrierii, care au depistat și extras la mal corpul neînsuflețit al persoanei. IGSU îndeamnă repetat populația să meargă la scăldat doar în locuri special amenajate și dotate cu stații de salvare. Totodată, cetățenii sunt avertizați să nu consume băuturi alcoolice înainte de a intra în apă. De la începutul anului curent, s-au înecat 42 de persoane, dintre care șase copii.

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de luni spre marți pe bulevardul Decebal din Chișinău. Potrivit poliției, patru mașini s-au ciocnit între ele. În urma impactului, cinci persoane care se aflau în automobile au fost preluate de ambulanță și transportate la spital. Șoferul unui Mercedes a fugit de la fața locului. O mașină era condusă de un bărbat de 42 de ani, la volanul alteia era un șofer de 29 de ani, iar a treia era condusă de un bărbat de 36 de ani. În spațiul online au apărut imagini cu Mercedesul înainte de producerea accidentului. Din înregistrare se poate observa că șoferul circula cu viteză excesivă. Poliția a deschis o anchetă. Urmează a fi ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere și audiați martorii.

Opinia ta contează. Comentează!