Jurnalul orei 19, 15 Septembrie
Jurnalul orei 19:00 15 septembrie 2023, 20:34 | 692

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Zeci de proprietăți, mașini de lux și venituri de sute de mii de lei! Asta am găsit în declarațiile de avere ale consilierilor de Chișinău, ale căror mandate expiră în acest an. Astăzi vă arătăm ce averi au raportat consilierul PAS, Roman Cojuhari, și cel al Platformei DA, Andrei Năstase.

Cotațiile pe piața produselor petroliere sunt în continuă creștere. Acest lucru influențează și prețurile carburanților în Republica Moldova. Atât benzina, cât și motorina, se vor scumpi considerabil în acest weekend.

Armata ucraineană a anunţat că a eliberat satul Andriivka din regiunea Donețk, situat la zece kilometri de oraşul Bahmut, pe frontul de est. Între timp, oficialii ucraineni au ordonat evacuarea familiilor cu copii din sudul regiunii Herson, lovit de bombardamentele rusești.

„Marea curățenie”, anunțată de autorități și programată să înceapă mâine, 16 septembrie, a fost anticipată astăzi în satul Oxentea, Dubăsari. La eveniment au participat ambasadori acreditaţi la Chişinău, dar și voluntarii din comună.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie