Reținută pentru escrocherie
Social 17 octombrie 2023, 20:11 | 281

O femeie de 60 ani din Stăuceni a fost reținută pentru 72 de ore, fiind bănuită de escrocherie. Suspecta riscă până la cinci ani de pușcărie. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Un bărbat de 43 de ani a murit, după ce a fost lovit de o mașină. Tragedia s-a întâmplat luni seara, în satul Suruceni. Potrivit poliției, șoferul a fugit de la locul faptei și este acum căutat pentru a fi tras la răspundere. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal.

Un tânăr de 18 ani din raionul Nisporeni a fost trimis în judecată, fiind învinuit de comiterea a 27 de episoade de escrocherie. Individul a reușit să obțină copiile buletinelor de identitate ale mai multor tineri, apoi a luat credite în sumă de peste 20 de mii de lei, pe numele fiecăruia. Potrivit anchetei, totul s-a întâmplat în perioada aprilie-mai curent. Acum, individul riscă până la cinci ani de închisoare.

Poliția a reținut-o pentru 72 de ore pe o femeie din Stăuceni, care se dădea drept clarvăzătoare. Victima escrocheriei este o femeie de 74 de ani, care i-a plătit suspectei nouă mii 600 de lei și i-a predat benevol bijuterii în sumă de 100 de mii de lei. La scurt timp, aceasta și-a dat seama că a fost înșelată și a sunat la poliție. Suspecta riscă amendă de până la 67 de mii 500 de lei sau închisoare de până la cinci ani.

Opinia ta contează. Comentează!