Un autocar în care se aflau 40 de ucraineni a intrat aseară într-un limitator de înălțime la Năvodari, județul Constanța
Externe 29 august 2023, 15:25 | 286

Accident grav în România. Un autocar în care se aflau 40 de cetățeni ucraineni a intrat aseară într-un limitator de înălțime la Năvodari, județul Constanța. 15 persoane au fost rănite. A fost activat Planul roșu de intervenție.

La locul producerii accidentului, au intervenit echipajele operative cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe ale serviciului medical județean. Opt persoane adulte au fost transportate la Spitalul de Urgență Constanța, conștiente, cu traumatisme la nivelul capului, membrelor superioare și inferioare. Alte șase persoane au fost evaluate medical la fața locului și au refuzat transportul la spital. Potrivit șefului Departamentului român pentru Situații de Urgență, nicio persoană nu a suferit răni grave. Autocarul cu pricina se deplasa de la București spre Kiev. La un moment dat, șoferul ar fi greșit drumul și nu a observat limitatorul de înălțime. Polițiștii au pornit o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul. Aproape de ora 23 a fost dezactivat Planul roșu de intervenție.

Opinia ta contează. Comentează!