Jurnalul orei 19, 7 August
Jurnalul orei 19:00 7 august 2023, 19:59 | 1216

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Pretinsa datorie istorică către concernul rus „Gazprom”, în valoare de 700 de milioane de dolari, ar putea fi întoarsă de cei care se fac vinovați de prejudicierea „Moldovagaz”. Declarația a fost făcută de expertul Sergiu Tofilat, care a fost ales recent membru al Consiliului de Observatori al Moldovagaz. Acesta a precizat că va dezvălui numele celor implicați în scheme de fraudare a companiei.

2. Peste 50 de șoferi a fost prinși în stare de ebrietate la volan weekend-ul trecut. Potrivit surselor Jurnal TV, printre aceștia se numără și președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu. El ar fi fost depistat de către polițiști în timp ce se întorcea de la Festivalul Chitarelor.

3. Dezastru ecologic la Edineț. De câteva zile, sute de pești morți plutesc pe apa unui lac de la periferia orașului. Localnicii spun că nu prea ies din case din cauza mirosului insuportabil. Ce spun responsabilii de la primărie, aflați imediat!

4. Decizia Aeroportului Internațional Chișinău de a dubla taxa pentru parcarea mașinilor la aerogară este una „greșită”. Declarația a fost făcută de prim-ministrul, Dorin Recean. Acesta a anunțat că a cerut revizuirea deciziei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie