Jurnalul orei 19, 9 Ianuarie
Jurnalul orei 19:00 9 ianuarie 2024, 20:27 | 984

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Troleibuzele au ieșit astăzi pe linie, dar Regia transport electric a decis ca acestea să circule conform unui orar de duminică. Oamenii sunt nevoiți să stea în stații și câte o oră, pe un ger de minus zece grade Celsius.

2. Deși avem o iarnă ca pe timpuri, mulți locuitori ai Chișinăului nu înțeleg de ce orașul a rămas blocat în nămeți, de ce au fost închise școlile și grădinițele și de ce nu merg troleibuzele. Ce notă le-ar pune oamenii autorităților municipale și primarului Ion Ceban, vedeți imediat!

3. Mai mulți asistenți personali au protestat astăzi în fața Primăriei Chișinău. Manifestanții insistă ca primarul Ion Ceban să renunțe la decizia privind lichidarea serviciului de asistență socială și spun că această problemă trebuie să ajungă la Avocatul Poporului.

4. Franța are un nou premier. Președintele Emmanuel Macron l-a numit azi în această funcție pe actualul ministru al Educației, Gabriel Attal. Acesta va deveni cel mai tânăr şef de guvern din istoria țării şi primul premier homosexual declarat, scrie France 24.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie