Jurnalul orei 19, 26 Iunie
Jurnalul orei 19:00 26 iunie 2023, 20:20 | 733

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Mai mulți deținători de patente au protestat astăzi în fața Guvernului, nemulțumiți de intenția autorităților de a reglementa această activitate economică. În fața manifestanților au ieșit câțiva reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Economice, însă mulțimea nu i-a lăsat să vorbească.

2. Fugarul Ilan Șor a anunțat despre formarea unei noi formațiuni - ”Blocul politic Ș.O.R”, care se descifrează „șansă, obligații, realizări”. Se întâmplă la o săptămână de la scoaterea Partidului Șor în afara legii. Ce spun experții în drept constituțional despre această inițiativă a fostului deputat, aflați la știri!

3.Revolta eşuată din weekend a mercenarilor din grupul privat Wagner în Rusia, condus de Evgheni Prigojin, arată clar că invadarea Ucrainei decisă de Putin a fost o eroare strategică. Cui îi aparține comentariul, vă spunem în câteva minute!

4. Absolvenții de liceu și colegii și-au aflat astăzi notele la testele de bacalaureat. În acest an, 30 de elevi au obținut nota 10 pe linie, iar doi au fost eliminați de la examen pentru fraudă. Candidații au la dispoziție 48 de ore pentru depunerea contestațiilor.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie