Jurnalul orei 19, 16 Ianuarie
Jurnalul orei 19:00 16 ianuarie 2023, 20:15 | 809

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Directorul Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, Natalia Catanoi, a fost suspendată din funcție. Ordinul a fost semnat vineri, 13 ianuarie, de către ministrul Sănătății, Ala Nemerenco.

Administrația Institutului Mamei și Copilului a fost obligată să achite 200 de mii de lei drept prejudiciu moral unei femei, care acum șase ani a avortat în toaleta instituției fără ca să beneficieze de asistență medicală și psihologică. Decizia Judecătoriei municipiului Chișinău, sediul Centru va fi atacată la Curtea de Apel.

Incendiu de proporții la Portul Internațional Giurgiulești! Potrivit primelor estimări, focul a izbucnit după ce un rezervor cu peste o mie de tone de cereale s-a prăbușit. Compania în a cărei proprietate se află elevatorul spune că dezastrul s-a produs din cauza unei pene de curent.

Bilanțul ucrainenilor morți în atacul cu rachete asupra unui bloc de locuințe în Dnipro a ajuns la 40. Moscova neagă implicarea, iar liderul de la Kiev subliniază că sancțiunile împotriva cetățenilor ruși și a altor persoane, care ajută teroarea, trebuie extinse.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie