Incendiu într-un apartament la Botanica
Social 12 aprilie 2024, 20:23 | 271

Un incendiu s-a produs într-un apartament la bloc în sectorul Botanica al Chișinăului. Din locuință a fost scos un tânăr de 28 de ani. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Doi bărbați au fost prinși în stare de ebrietate la ghidonul motocultoarelor, în satul Susleni, raionul Orhei. Invidizii, de 25 și 69 de ani, au fost supuși testării alcoolscopice, care a arătat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,66 și, respectiv, 1,46 miligrame pe litru. Pe parcursul acestei săptămâni au fost depistați cinci motocicliști fără permis de conducere. Trei dintre ei nu aveau plăcuțe de înmatriculare la motociclete, iar unul a avut o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,76 miligrame pe litru.

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații au deconspirat activitatea a unui grup de persoane, care ar fi pus în aplicare o schemă de procurare, depozitare și de transportare ilegală a produselor de tutungerie în cantități mari. Este vorba despre doi bărbați din raionul Fălești, de 33 și, respectiv, 45 de ani. Aceștia țineau marfa în casele pe care le arendau. Oamenii legii au descins cu percheziții la domiciliile și în mașinile bănuiților, unde au depistat 12 de pachete de țigări. Valoarea pe piață neagră a acestora este de aproximativ 750 000 de lei. Țigările urmau să fie vândute peste hotare. Acțiunile procesuale continuă. Persoanele bănuite sunt cercetate în libertate.

Un incendiu s-a produs într-un apartament de la etajul doi al unui bloc din sectorul Botanica, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. La locul faptei a fost trimis un echipaj de pompieri și salvatori. Un tânăr de 28 de ani a fost scos din locuință, fiind intoxicat cu monoxid de carbon. Omul a fost preluat de medici și transportat la spitalul „Sf. Treime”. În urma incendiului au ars mai multe bunuri materiale din interiorului unei odăi a apartamentului cu suprafața totală de 53 metri pătrați. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Opinia ta contează. Comentează!