Compania de construcții ''Rodaris'': primul complex rezidențial nou la Soroca
Advertorial 7 noiembrie 2023, 20:04 | 4311

Locuitorii orașului Soroca se vor putea bucura de un apartament propriu la bloc nou chiar la începutul anului 2024. Compania de construcții Rodaris, care acum doi ani a dat start primului complex rezidențial nou în Soroca, anunță că deja în primul trimestru al anului viitor, noii proprietari ai apartamentelor din complexul Tiras Nord se vor putea muta în propria locuință. Complexul rezidențial este situat în chiar centrul orașului, în imediată apropiere de Cetate, având o priveliște superbă spre râul Nistru.

Primul complex rezidențial construit în orașul Soroca în ultimii 30 ani satisface necesitățile unei familii. Ascensoare moderne și silențioase, geamuri panoramice, un sistem de încălzire autonom cu pardoseală caldă în fiecare apartament, scări spațioase și luminoase, parcare subterană și teren de joacă pentru copii. Toate asigură confortul oricărei familii. Complexul rezidențial cu zece etaje este construit chiar în centrul orașului, cu acces rapid în toate direcțiile.

Costurile unui apartament în noul bloc sunt destul de accesibile. Compania anunță că până la final de an încă poți procura un apartament cu o primă rată de la 4000 de euro și un calendar de plăți cu termen de până la finele anului 2025.

Reprezentanții Rodaris afirmă că decizia de a construi complexul rezidențial în Soroca a fost una bună. Anume aici, în Soroca, oamenii sunt foarte binevoitori, pozitivi și receptivi.

Rodaris este o companie de construcție fondată în 2009, cu sediul în Chișinău, care a construit deja peste 12 obiecte în capitală. Complexul Tiras Nord este primul său proiect în Soroca.

Opinia ta contează. Comentează!