Cele mai citite știri de pe Jurnal.md
Social 6 decembrie 2019, 20:10 | 1068

Declaratiile lui Renato Usatai precum ca Igor Dodon este cel care a netezit calea pentru iesirea lui Vladimir Filat din inchisoare deschide topul celor mai citite stiri din aceasta saptamana de pe portalul Jurnal.md.

Potrivit lui Usatai, Filat a fost vizitat in inchisoare de oameni din anturajul lui Plahotniuc, care i-au aratat un video, in care se vede cum Dodon primeste bani ca sa-l voteze pe Nicolae Timofti in functia de presedinte. Aceasta stire a acumulat peste 43 de mii de accesari. În general, toate subiectele privind eliberarea lui Filat din puscarie au fost solicitate de către cititorii noștri.

Topul este continuat cu stirea despre o femeie de 34 de ani din Chișinău, care a disparut in noaptea de 30 noiembrie și a fost gasita la data de 2 decembrie de un voluntar, dupa ce sotul acesteia a cerut ajutor. Stirea a fost citita de peste 19 mii de ori.

Aproape 20 de mii de accesari au acumulat si noile detalii despre crima de la Botanica, unde o femeie de 32 de ani, mama a doi copii a fost ucisa in propiul automobil. Potrivit politiei, suspectul a fost retinut pe 6 noiembrie in Germania si urmeaza a fi extradat autorităților de la Chsinău.

Acesta a fost topul celor mai citite stiri din aceasta saptamana de pe Jurnal.md. Noi va dam intalnire si vinerea viitoare. 

Opinia ta contează. Comentează!