Jurnalul Sportiv, 18 August
Sport 18 august 2021, 21:21 | 944

Bayern Munchen a câștigat primul trofeu al sezonului. În "Der Klassiker", bavarezii și-au învins marea rivală, Borussia Dortmund, scor 3-1, în Supercupa Germaniei. Golul a venit urmă în minutul 41 și l-a reușit super golgheterul Lewandowski, cu o execuție de atacant pur-sânge. Repriza sezundă a început cu gol, iar cei care au marcat au fost tot cei de la Bayern, prin Muller. Haaland a ieșit și el la rampă pentru Dortmund, dar golul său a fost anulat pentru un offside mic. După mai bine de o oră de joc, Borussia a reușit să reducă diferența prin execuția superbă a lui Reus, însă trupa lui Rose nu a izbutit să și egaleze. Ba mai mult, peste 10 minute a mai primit un gol, pe care l-a reușit același Lewandowski.

Simona Halep a obținut prima victorie după o pauză de trei luni. Jucătoarea din România a trecut în primul tur de la Cincinnati de Magda Linette 6-4, 3-6, 6-1.Debutul la Cincinnati a provocat emoții - Simona a câștigat primul set cu 6-4, dar în al doilea act a simțit dureri la coapsă la scorul de 4-1 pentru Linette. A primit îngrijiri medicale și a revenit cu un bandaj la coapsă pe teren. Meciul a fost apoi întrerupt din cauza ploii și s-a reluat o oră mai târziu. Simona a pierdut setul al doilea, dar în decisiv s-a dezlănțuit și s-a impus cu 6-1. Următoarea sa adversară se va decide între Camila Giorgi și Jessica Pegula.

Kylian Mbappe a adoptat o nouă strategie în privința transferului la Real Madrid! Conform publicației spaniole AS, Mbappe le-ar fi comunicat coechipierilor faptul că își va duce la bun sfârșit contractul cu PSG, valabil până în vara viitoare. Astfel, fanii parizienilor vor avea șansa să vadă în acest sezon cel mai scump trio din istoria fotbalului, format din Neymar, Lionel Messi și Kylian Mbappe. Rămâne, însă, de văzut dacă francezul își va prelungi contractul la anul sau va pleca gratis pe Santiago Bernabeu. Suporterii fostei campioane din Ligue 1 sunt nemulțumiți de faptul că Mbappe întârzie să semneze prelungirea contractului cu PSG și l-au fluierat pe internaționalul din Hexagon. Totul s-a încheiat însă când a început magia lui Kylian Mbappe!

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie