Jurnalul Sportiv, 21 Martie
Sport 21 martie 2022, 22:44 | 1053

Fanii pot ajunge gratis la meciul crucial dintre Moldova și Kazahstan pentru menținerea în Liga C a Ligii Națiunilor. Special pentru acest meci, accesul în tribunele B și D ale stadionului Zimbru va fi gratuit pentru toți.

AC Milan s-a impus pe terenul celor de la Cagliari, 1-0, într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul 30 a Serie A. Trupa pregătită de Stefano Pioli a obținut 3 puncte foarte importante, care la finalul stagiunii s-ar putea dovedi a fi extrem de prețioase.

Început fantastic de sezon pentru Ferrari, în Campionatul Mondial de Formula 1! Charles Leclerc și Carlos Sainz Jr. au reușit să urce pe primele două locuri în Mare Premiu din Bahrain, în prima cursă a sezonului. Podiumul a fost completat de septuplul campion mondial, Lewis Hamilton, de la Mercedes.

Iga Swiatek a învins-o pe Maria Sakkari, scor 6-4, 6-1, în finala de la Indian Wells. Primul set a fost mai viu disputat, în timp ce setul secund a avut cu totul altă desfășurare, cu Iga Swiatek aflată în permanență în control. Poloneza a cedat un singur game și a câștigat meciul și turneul.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie