Jurnalul orei 19, 5 Decembrie
Jurnalul orei 19:00 5 decembrie 2023, 20:03 | 882

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Cruzimea față de animale devine subiect de mândrie pe TikTok. Un bărbat din Sângera este bănuit că ar fi adus mai mulți căței din stradă pentru câinele său de rasă ca acesta acesta din urmă să-i sfâșie. Mai mult, individul a publicat imaginile video pe rețeaua de socializare. Există vreo lege, care să păzească animalele de oameni răuintenționați? Aflați răspunsul la știri!

Biserica Sf. Ierarh Nicolae din Chișinău a ieșit de sub oblăduirea Mitropoliei Moldovei și a aderat la Mitropolia Basarabiei, a Bisericii Ortodoxe Române. Care a fost reacția Mitropolia Moldovei, vă spunem imediat!

Republica Moldova e cea mai vulnerabilă țară din Europa, după Ucraina. Declarația a fost făcută de prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, la Washington, în cadrul discuțiilor cu secretarul de stat, Antony Blinken.

Un copil de trei ani din orașul Soroca a fost diagnosticat cu rujeolă, o infecție extrem de contagioasă, care poate duce la pneumonie sau meningită. Acesta este al doilea caz de rujeolă înregistrat pe parcursul acestui an în Republica Moldova, după ce în ultimii doi ani nu a fost raportată nicio îmbolnăvire.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie