Meteo, 26 Septembrie
Meteo 26 septembrie 2023, 20:44 | 316

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate maxime de pana la plus 29 de grade, pe timp de noapte minimile vor cobori pana la plus 10 grade in nordul tarii. Cerul va fi variabil, fara precipitatii. Plus 27 de grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 13, vantul va sufla din est cu 3 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorii de plus 25 de grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 28 și plus 29 de grade, noaptea se vor inregistra plus 14, plus 15 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 28 de grade se vor inregistra la Bucuresti, unde se prevede cer variabil. Plus 26 de grade se vor atesta in orasele Cluj si Timisoara. 24 de grade vor fi la Constanta si Brasov.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 27 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 29 la Madrid. Precipitatii sunt prognozate la Londra, cu plus 21 de grade. Innorat va fi la Amsterdam si Paris, cu maxime de 22 si de 27 de grade. Plus 31 de grade vor fi la Roma. Se prevede cer variabi la Viena si Berlin. La Varșovia se vor inregistra plus 27 de grade. O zi cu furtuni se asteapta la Atena, insorit va fi la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie