Și-ar fi pus capăt zilelor
Social 30 noiembrie 2018, 21:09 | 786

O tânără, mamă a doi copii în vârstă de doi și, respectiv, trei ani, a fost găsită moartă într-un apartament din orașul Bălți. Ea s-ar fi spânzurat, în timp ce micuții se aflau în camera de alături. Femeia avea 23 de ani și nu a lăsat vreun bilet de adio.

Poliția a fost alertată joi seara de către mătușa victimei, care a venit la ea în ospeție. Deoarece nimeni nu deschidea ușa, musafira l-a sunat pe concubinul tinerei. Ajunși în apartament, cei doi au înțeles că s-a întâmplat o nenorocire.

Nu este clar, deocamdată, ce a făcut-o pe tânăra de 23 de ani să recurgă la un asemenea gest. Poliția a inițiat expertiza medico-legală.

Copil mort la spital

Tot în municipiul Bălți s-a mai produs o tragedie. Un băiat de 12 ani a căzut pe holul liceului în care învăța și a fost spitalizat de urgență. Elevul s-a stins la câteva zile după internare, la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău.

Nenorocirea s-a produs pe 19 noiembrie, potrivit directorului Liceului „Mihai Eminescu” din Bălți.

În urma agravărilor de sănătate, copilul a căzut în comă profundă. El a fost transportat de urgența la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. Medicii au luptat pentru viața pacientului, dar fără rezultat. Directoarea liceului ne-a mai spus că în fișa medicală nu era menționat că băiatul ar fi suferit de vreo boală, însă era eliberat de la sport. Potrivit medicilor, copilul ar fi suferit de o pneumonie cronică de tip închis, care nu a fost tratată la timp.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie