Expoziție de fotografie la Chișinău
Social 10 august 2023, 20:26 | 772

Iubitorii de artă sunt așteptați la expoziția „Dincolo de fotografie”. La evenimentul de inaugurare s-au adunat artiști din Republica Moldova și România. Autorii au luat în vizorul aparatelor foto aspectele sociale, culturale, politice, dar și ecologice care au marcat oamenii în ultimii 30 de ani în țară și în lume. Expoziția de fotografie poate fi vizitată zilnic în incinta Muzeului Național de Artă al Moldovei, începând cu ora zece.

Cei care au venit la inaugurarea expoziției au rămas impresionați de multitudinea de culori expuse în fotografiile autorilor.

Expoziția „Dincolo de Fotografie”, din cadrul Muzeului Național de Artă al Moldovei, a fost ianaugurată de artistul vizual în arta contemporană, Tatiana Fiodorova. Ea este gazda a zeci de vizitatori care pot explora fotografii dinamice, analogice, colaje digitale, fotografii circulante în format de cărți și lucrări bazate pe arhive fotografice.

TATIANA FIODOROVA, organizatoarea expoziției „Dincolo de fotografie”: "Am invitat artiști din Republica Moldova și România pentru ca să construim un dialog, să schimbăm diferite opinii, diferse viziuni bazate pe fotografie."

ANDREI MATEESCU, artist și organizator din România: "Peisajele acestea sunt de pe malul Dunării. Sunt peisaje ascunse, spații de agrement ale localnicilor, unde se duc să pescuiască, să se scalde și nu sunt pentru turiști."

Expoziția „Dincolo de fotografie” poate fi vizitată până în data de 3 septembrie. Intrare este gratuită.

Opinia ta contează. Comentează!