Jurnalul Sportiv, 20 August
Sport 20 august 2021, 20:39 | 1303

Karim Benzema își va prelungi contractul cu Real Madrid! El se află de doisprezece ani la Real Madrid, de când s-a transferat de la echipa care l-a lansat în fotbalul mare, Olympique Lyon. Ajuns la 33 de ani, francezul este foarte fericit pe Santiago Bernabeu și nu își dorește să încheie prea curând acest capitol. Înțelegerea atacantului cu gruparea spaniolă expiră vara viitoare, însă conducerea clubului a făcut deja demersuri pentru prelungire. Conform publicației franceze L'Equipe, Real Madrid va anunța sâmbătă faptul că Benzema a semnat un nou contract, valabil pe încă doi ani. Clauza de reziliere a contractului va rămâne de 1 miliard de euro, cea mai mare din lume.

Paul Pogba a intrat recent în ultimul an de contract cu Manchester United. Francezul este dorit intens în țara sa natală, la PSG. Gruparea de pe Parc des Princes mai vrea să dea o ultimă lovitură în această perioadă de transferuri și să achiziționeze încă un mijlocaș central. În același timp, și Manchester United este hotărâtă să facă eforturi mari pentru a-l convinge pe campionul mondial să rămână pe Old Trafford. Conform publicației britanice The Athletic, "diavolii roșii" au pregătit un nou contract, valabil până în 2025. Pogba ar urma să primească un salariu de 30 de milioane de euro pe an, lucru ce l-ar face cel mai bine plătit jucător din Premier League.

Atleta Kristina Timanovskaya își dorește să concureze pentru Polonia în viitor, după ce a refuzat să mai revină în țara sa natală, Belarus, ca urmare a scandalului izbucnit la JO 2020. Kristina Timanovskaya a fost primită cu brațele deschise în Polonia, la câteva zile după ce a criticat public Federaţia de Atletism din Belarus. Kristina Timanovskaya este una dintre cele peste 2.000 de personalităţi sportive din Belarus care au semnat o scrisoare deschisă în care solicită noi alegeri şi eliberarea prizonierilor politici. Într-un interviu acordat AFP, Kristina Timanovskaya a declarat că ţara sa "nu mai este sigură pentru cetăţenii săi".

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie