Jurnalul Sportiv, 24 August
Sport 24 august 2021, 21:11 | 945

Milan a debutat cu o victorie în noul sezon din Serie A. Vicecampioana Italiei a trecut greu în deplasare de Sapdoria cu 1-0. Fără Ibrahimovic încă nerefăcut, Milan a înscris unicul gol al meciului prin Brahim Diaz. Până la fial ambele echipe au ratat mai multe ocazii, dar scorul nu s-a mai modificat. Într-un alt meci din prima rundă, Cagliari a remizat

Jordi Alba, fotbalistul Barcelonei, a acceptat reducerea salariului său cu 25 la sută şi o parte a remuneraţiei lui va fi amânată până în 2024. La nouă zile după ce a fost anunţată reducerea salariului lui Gerard Pique, FC Barcelona şi Jordi Alba au ajuns la un acord total similar, din cauza problemelor financiare suferite de clubul catalan. Barca speră că Sergio Busquets şi Sergi Roberto îi vor urma exemplul pentru a contribui la reducerea masei salariale în limitele stabilite de LaLiga.

Un model a oferit 600.000 de dolari pentru șervețelul cu care Messi și-a șters lacrimile! Este vorba Luana Sandien. ”Am plasat o ofertă de 600.000 de dolari pentru șervețelul lui Messi, dar după anunțul a dispărut. Am oferit mai mult de jumătate din suma cerută crezând că voi câștiga, însă anunțul a dispărut imediat după. Nu au fost oferite mai multe informații, doar a dispărut, nici nu știu dacă am reușit să cumpăr sau dacă vânzătorul a renunțat. Sper că l-am câștigat”, a recunoscut Luana Sandien, potrivit The Sun. Dacă va ajunge, în cele din urmă, în posesia șervețelului, Luana Sandien vrea să-l folosească pentru un pictorial.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie