S-a circulat cu nervi pe Mihai Viteazul
Social 27 aprilie 2023, 19:59 | 2690

Nervi întinși şi claxonări interminabile pe strada Mihai Viteazul din Chișinău. Lucrările de reabilitare a podului au generat, la primele ore ale zilei, ambuteiaje pe zeci de kilometri. Drumarii au blocat trei benzi, în direcția spre strada Petricani. Primăria a anunțat astăzi că circulația pe acest segment este suspendată parțial, de astăzi până pe 31 decembrie.

Orarul troleibuzelor a fost compromis și mulți chișinăuieni au mers la pas până la destinație. Circulația transportului public este organizată pe doar două benzi de circulație, în ambele sensuri. Șoferii ne-au spus că s-au reținut în trafic mai mult de jumătate de oră.

Au ieșit din orarul stabilit și troleibuzele. Mulți șoferi ne-au spus că a fost mai dificil de circulat în comparație cu alte zile.

Șoferii cred că în astfel de cazuri trebuie să intervină poliția.

Primăria Chișinău a anunțat joi că circulația pe podul din strada Mihai Viteazul este suspendată parțial în perioada 27 aprilie -31decembrie 2023, din cauza lucrărilor de reparație a podului. Liniile 21, 23, 27 și 29 de troleibuz, dar și linia 16 de autobuz, circulă conform itinerarului.

Opinia ta contează. Comentează!