Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului continuă misiunea de ajutorare instituțiilor medicale din Ucraina
Social 19 octombrie 2023, 20:02 | 207

Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului își continuă misiunea de ajutorare a instituțiilor medicale din Ucraina. Lotul, al șaptelea la număr, a fost completat în baza solicitărilor venite de la Kiev. Donația a fost recepționată de către ambasadorul Ucrainei la Chișinău, Marko Șevcenko.

PLAMEN MILANOV, președintele de onoare al ASICS: "Astăzi noi transmitem la prietenii noștri din Ucraina, deja a 7-a donație, valoarea acestei donații 500 de mii de lei. Donația conține medicamente, produse farmaceutice, soluții și dezinfectante."

Marko Șevcenko a mulțumit pentru donație, precizând că lotul va ajunge la patru instituții medicale din orașele Nicolaev, Herson, Odesa și Kiev, dar și în circa zece sate ale Ucrainei.

MARKO ȘEVCENCO, ambasadorul Ucrainei la Chișinău: "Un pic de produse să fie distribuite pentru restituirea activității unor puncte de medicină primară din satele recent eliberate și la sud, și în regiunea Cernigov, și regiunile din Nicolaev și Herson."

Până acum, Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului a oferit Ucrainei șase loturi de produse medicale și farmaceutice, în valoare totală de trei milioane de lei.

Opinia ta contează. Comentează!