Jurnalul Sportiv, 11 Martie
Sport 11 martie 2022, 20:12 | 1651

Selecționerul Serghei Cleșcenco a stabilit lotul lărgit al jucătorilor care vor fi convocați pentru meciurile cu Kazahstanul, din play-out-ul Ligii Națiunilor. În lista lărgită se regăsesc 3 portari, 10 fundași, 11 mijlocași și 4 atacanți.

Stadionul Gagarin din orașul ucrainean Cernihiv, unde joacă echipa de primă ligă Desna, a fost distrus ca urmare a bombardamentelor desfășurate de armata Rusiei. Au fost afectate tribunele, terenul de joc, dar și vestiarele.

Luptătoarele Anastasia Nichita (59 kg) și Irina Rîngaci (68 kg) au devenit campioane europene U23. În finală, Anastasia a dispus de poloneza Magdalena Glodek, iar Irina de turcoaica Asli Demir. În ultimul act s-a calificat și Mariana Draguțan (53 kg).

Organismul de conducere al boxului profesionist britanic a anunţat că nu va mai permite ca pugiliştii cu licenţă în Rusia şi Belarus să lupte în Marea Britanie. Anunţul vine în siajul sancţiunilor luate la nivel mondial împotriva sportivilor ruşi şi belaruşi după agresiunea armată a Rusiei asupra Ucrainei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie