Jurnalul orei 19, 29 Iunie
Jurnalul orei 19:00 29 iunie 2023, 20:20 | 994

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Mai mulți locuitori din sectorul Ciocana, care au garaje, s-au pomenit cu mașinile și beciurile pline cu apă. S-a întâmplat din cauza unei avarii la apeduct. Presiunea a fost atât de mare, încât apa a rupt asfaltul. Apă-Canal Chișinău spune că nu poartă nicio vină.

2. Franța este măcinată, din nou, de tensiuni. Un val de proteste violente a izbucnit după ce un polițist a ucis un adolescent de 17 ani, care încerca să scape de un control rutier în apropiere de Paris. Preşedintele francez, Emmanuel Macron, a convocat o reuniune de criză.

3. Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor le cere fermierilor să nu hrănească porcii cu cereale proaspăt recoltate, deoarece prezintă risc de infectare cu virusul pestei porcine africane. În ultimii trei ani, în Republica Moldova au fost înregistrate 44 de astfel de focare.

4. Bărbatul cu dizabilități din Orhei, amăgit de un fost polițist că îi aduce o mașină din străinătate, și-a primit banii după aproape un an de promisiuni. Istoria lui Victor Lupașco, pe care a relatat-o postul nostru de televiziune, i-a pus la muncă pe procurori, care au pornit dosar penal pe numele escrocului.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie