Jurnalul Sportiv, 2 Ianuarie
Sport 2 ianuarie 2024, 20:44 | 411

Rafa Nadal a revenit cu o victorie impresionantă în circuitul masculin. După o pauză de aproape un an, "Matadorul" a etalat un nivel extrem de ridicat, în disputa complicată cu Dominic Thiem, din turul întâi de la Brisbane.

Gabriela Ruse nu a putut să-i facă față unei foste câștigătoare de Grand Slam. La primul meci după o pauză de 8 luni, Emma Răducanu a condus cu 1-0 la seturi, dar a avut nevoie de set decisiv pentru a se califica în turul secund de la Auckland, unde se va lupta cu Elina Svitolina.

Se anunță o iarnă interesantă și un an 2024 în care fotbaliștii valoroși ar putea ajunge, chiar și liberi de contract, la echipe mari ale lumii. Începând de astăzi, Kylian Mbappe a intrat în ultimele șase luni de contract cu PSG, astfel că poate semna gratis cu orice club. Real Madrid sau Liverpool au mereu porțile larg deschise pentru un asemenea talent.

Carlos Alcaraz a decis să nu joace niciun meci oficial până la Australian Open. Spaniolul va ajunge la Melbourne abia sâmbătă și va avea doar două meciuri demonstrative. Alcaraz vine în Australia fără cel mai important om din staff.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie