Strada Industrială e numai praf
Social 11 aprilie 2024, 20:10 | 2120

Strada Industrială din sectorul Ciocana se îneacă în praf de ciment, cât e ziua de lungă. Situația se agravează în orele de vârf, afirmă locuitorii, făcându-și griji pentru sănătatea lor și a copiilor. Responsabilii de la Direcția generală mobilitate urbană afirmă că mai întâi trebuie să discute cu antreprenorul, care a câștigat anul trecut o licitație, iar apoi vor comenta situația. La fața locului a fost echipa noastră de filmare.

PAULA BEJENARI, reporter Jurnal TV: "Pe strada Industrială din sectorul Ciocana se ridica valuri de praf de ciment. Această situație este deranjantă pentru lucrătorii care își desfășoară activitățile în zonă. Drumul acesta a fost reparat în noiembrie 2023, dar oameni spun că lucrările au fost făcute necalitativ."

În octombrie trecut, primarul Ion Ceban a anunțat că proiectul de reparație a străzii Industriale costă 280 de milioane de lei. Pe 18 octombrie a avut loc o licitație și a fost selectat un câștigător pentru efectuarea lucrărilor, programate până în decembrie. S-a reușit doar refacerea suprafeței drumului prin reciclarea la rece a asfaltului uzat, îmbogățit cu piatră de calcar și ciment.

Am încercat să obținem o reacție din partea responsabililor de la Direcția generală mobilitate urbană. Aceștia ne-au spus că mai întâi trebuie să discute cu antreprenorul.

Opinia ta contează. Comentează!