Descoperire macabră în Marea Britanie
Externe 23 octombrie 2019, 16:43 | 971

Poliția britanică a descoperit 39 de cadavre într-un camion ce staționa într-o zonă industrială a Londrei. Mașina provine din Bulgaria și a ajuns în Marea Britanie acum câteva zile. Amănunte - în următorul grupaj de știri externe.

MAREA BRITANIE Cele 39 de cadavre au fost descoperite de un echipaj al unei ambulanțe, chemate la fața locului. Imediat ce au constatat că oamenii din remorca autoutilitarei sunt fără suflare, medicii au anunțat poliția. Șoferul, un tânăr de 25 de ani, originar din Irlanda de Nord, a fost arestat și este cercetat pentru crimă. Deocamdată, nu sunt clare circumstanțele în care au murit cei 39 de oameni. Se știe însă că acest camion a ajuns în Marea Britanie sâmbătă și a venit din Bulgaria. Identitatea victimelor nu a fost încă stabilită. Anchetatorii cred că ar fi vorba despre imigranți, care au ajuns ilegal pe insulă.

ELVEȚIA Un bărbat de 31 de ani și-a dat foc în fața sediului Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiați din Geneva. Martorii au anunțat imediat oamenii legii, care au intervenit de urgență și au reușit să îl salveze. Tânărul a fost dus la spital cu un elicopter, iar pe acest caz a fost deschisă o anchetă. Potrivit presei locale, victima este un cetățean kurd, originar din Siria, care de mai mulți ani era stabilit în Germania. Nu se știe din ce cauză el a recurs la acest gest.

FRANȚA Poliția franceză a fost în alertă după ce un bărbat s-a baricadat într-un muzeu dintr-un oraș din sudul Franței. Pe pereții instituției individul a scris mai multe mesaje în limba arabă, în care amenința că va dezlănțui iadul. Zona a fost încercuită de echipe de intervenție, iar clădirile din preajma muzeului au fost evacuate. Cum suspectul a refuzat să se predea, oamenii legii au descins în forță și l-au arestat. Informații despre naționalitatea individului nu au fost făcute publice. 

Opinia ta contează. Comentează!