Nemulțumiți de hotărârea Primăriei
Social 18 februarie 2019, 19:33 | 1439

Locuitorii de pe strada Petricani din Chișinău, unde de la o vreme circulă autobuze, în loc de troleibuze, sunt în continuare nemulțumiți. Cererea lor de a fi modificat orarul, dar și itinerarul, a fost respinsă. Responsabilii din cadrul Direcției Transport Public a Primăriei capitalei spun că un asemenea lucru nu are sens.

Responsabilii din cadrul Direcției Transport spun că s-a făcut o analiză, în baza căreia s-a constatat că în zona respectivă sunt mai mulți copii, care trebuie să ajungă la școală și la grădiniță, și au nevoie anume de această linie de autobuz.

Amintim că linia 33 de troleibuz a fost scoasă pe 8 februarie. Despre schimbarea bruscă a situației, localnicii au aflat de la taxatori. La scurt timp s-a aflat că modificările s-au făcut pentru onorarea unei promisiuni făcute de către Monica Babuc, un candidat al PD pentru viitorul Parlament, care a lansat o linie de troleibuz la Ialoveni.

Ulterior, Monica Babuc a negat faptul că totul s-ar fi făcut în favoarea sa. Babuc a precizat pentru Jurnal TV că decizia a fost luată de Direcția Transport. Acum, în locul liniei 33 de troleibuz este linia 16 de autobuz, dar oamenii nu sunt mulțumiți. Potrivit localnicilor, transportul nu circulă conform orarului. Mai dureros ar fi că pentru o călătorie trebuie să dea acum trei lei, nu doi, cât plăteau pentru troleibuz.

Opinia ta contează. Comentează!