Jurnalul Sportiv, 11 August
Sport 11 august 2021, 22:22 | 1276

Lionel Messi a pus punct unei cariere de 21 de ani în tricoul celor de la FC Barcelona, echipă în tricoul căreia a câștigat de șase ori Balonul de Aur. Xavi Hernandez și Andres Iniesta, foștii mijlocași ai Barcelonei, alături de care Messi a dat poate cel mai bun randament din carieră, și-au manifestat tristețea după ce clubul catalan a anunțat că Leo nu va mai putea continua pe Camp Nou. "Este trist pentru mine și nu îmi imaginam că va purta un alt tricou, în afara celui de la Barcelona, dar asta este realitatea și îi urez mult succes", a fost reacția lui Xavi, care este în prezent antrenor la formația Al Sadd, din Qatar. "Mă doare să îl văd într-un alt tricou. Leo juca la Barcelona de atât de mulți ani. Nu știu ce s-a întâmplat, cum au decurs lucrurile, dar clubul trebuie să își revină. Messi era totul. Era jucătorul care putea să transceadă echipa. Nu am mai văzut niciodată un jucător ca el și nici nu cred că voi vedea", a spus și Iniesta.

Deși declara că va continua la Inter Milano și nu își dorește să părăsească gruparea din Serie A, Romelu Lukaku s-a înțeles cu Chelsea și se pregătește să semneze contractul cu câștigătoarea UEFA Champions League. Suporterii milanezi sunt extrem de furioși după ce au aflat de transferul fotbalistului belgian și au transmis mesaje dure atât jucătorului, cât și conducerii clubului. Ultrașii enervați la culme de decizia belgianului au vandalizat pictura murală cu Romelu Lukaku din apropierea arenei San Siro. Lukaku a zburat spre Londra unde va semna contractul cu Chelsea și va fi prezentat oficial în următoarele zile. Londonezii lucrează acum la ultimele detalii ale contractului. Transferul lui Romelu Lukaku o va costa pe Chelsea 115 milioane de euro, ceea ce înseamnă că belgianul va deveni al doilea cel mai scump jucător achiziționat în Premier League.

Lionel Messi semnat cu PSG, iar azi a avut loc prezentarea oficială, în cadrul unei conferințe de presă. Sute de fani ai vicecampioanei Franței s-au strâns lângă stadionul Parc des Princes. Argentinianul a semnat ieri un contract valabil pe doi ani cu PSG, cu opțiunea de prelungire pentru încă un sezon. Messi a ales tricoul cu numărul 30 și a făcut primele declarații în calitate de jucător al parizienilor. „Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei mele în Paris. Clubul și viziunea sa sunt în perfectă armonie cu ambițiile mele. Știu cât de talentați sunt jucătorii și staff-ul de aici. Sunt hotărât să construiesc, alături de ei, ceva grozav pentru club și pentru fani. Lionel Messi va avea un salariu net de 35 de milioane de euro pe an la PSG.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie