A distrus mai multe mașini dintr-o lovitură
Social 30 martie 2018, 19:27 | 4723

Un şofer a distrus patru mașini la două intersecţii din centrul capitalei. Bărbatul în vârstă de 50 de ani, care era la volanul unui Opel, a lovit mai întâi două autoturisme, apoi pe altele două. Ulterior, a scos o lopată și a spart și geamurile ultimelor două automobile. După asta, el a încercat să dea bir cu fugiţii, dar a fost oprit de poliție.

După ce a accidentat două automobile la intersecţia străzilor Alexei Șciusev și Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, șoferul a fugit de la fața locului. A traversat un cartier și a staționat la intersecția străzilor Alexei Șciusev și Nicolae Iorga. Înfuriat că șoferul unui Mercedes și un taximetrist aflat la volanul unei Dacii i-au blocat trecerea, bărbatul le-a tamponat și pe acestea, iar apoi a scos o lopată și a spart geamurile celor două mașini.

La fața locului a intervenit un echipaj de patrulare, dar și doi ofițeri ai Batalionului de Reacționare Operativă. Aceștia l-au imobilizat pe șoferul buclucaș. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. Expertiza medicală va arăta dacă șoferul era băut sau drogat. Pe numele lui a fost deschis un proces penal pentru huliganism. Bărbatul urmează să fie sancționat și pentru nerespectarea regulilor de circulație rutieră.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie