Jurnalul orei 17, 2 Februarie
Jurnalul orei 17:00 2 februarie 2024, 19:46 | 793

Prezentat de Vasile Luchianu

În vara trecută, Gabriela Ceapa, o adolescentă de 15 ani cu rezultate remarcabile la școală, pasionată de muzică și dans, a făcut un accident vascular cerebral. Copila a fost operată pe creier, șansele de recuperare fiind de 50/50. Destăinuirile au fost făcute de Angela Ceapa, mama Gabrielei, o nouă eroină a emisiunii "Femeile vorbesc".

În luna februarie, luna iubirii, Jurnal TV urmează tradiția și lansează a zecea ediție a campaniei „Păstrați iubirea, păstrați”, dedicată tuturor celor îndrăgostiți! În acest an, v-am pregătit mai multe premii. Câștigătorii vor fi extrași pe 24 februarie la ora 12.00, în cadrul unui eveniment organizat la Grădina Botanică, lângă cupolă, unde va fi instalată inima Jurnal TV. Povestea de dragoste a lui Anatol și Olga s-a înfiripat pe vremea când erau colegi de școală. Acum rodul iubirii lor sunt cei trei copii minunați și o familie unită. Olga și Anatol Moldovan împart aceeași casă și... același loc de muncă. Cei doi sunt angajați ai Serviciului Protecție și Pază de Stat. Au grijă de primele persoane din stat, președintele țării, premier și alți demnitari.

Au dat pe zeci de mii de euro pe apartamente noi, dar au descoperit lucrări necalitative. Vorbim despre locatarii unui complex locativ de pe strada Mircea cel Bătrân din capitală. Oamenii se plâng de mucegai, fisuri pe partea exterioară a blocurilor, dar și scurgeri de apă în subsol. Se întâmplă la câteva luni după ce complexul a fost dat în exploatare. Locatarii spun că au apelat de mai multe ori la compania de construcții, dar responsabilii de acolo nu au luat măsuri. De partea cealaltă, reprezentații companiei spun că nu li s-a comunicat nimic despre aceste probleme, dar vor interveni neapărat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie