Jurnalul orei 19, 30 Octombrie
Jurnalul orei 19:00 30 octombrie 2023, 21:46 | 781

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Șase posturi TV vor rămâne fără licență de emisie pe durata stării de urgență. Decizia a fost luată de Comisia pentru Situații Excepționale. Care sunt argumentele prezentate de directorul Serviciului de Informații și Securitate și cum au reacționat televiziunile vizate, aflați imediat!

2. Angajații de la întreprinderea „Moldoaeroservice” din Bălți nu și-au primit salariile de aproape trei ani, iar procesul de insolvabilitate a întreprinderii durează mai bine de doi ani. Ce acuzații a făcut fostul director al întreprinderii, vedeți la știri!

3. Șeful Procuraturii raionului Ungheni, Dumitru Triboi, implicat în accidentul din apropierea satului Bahmut, soldat cu patru morți, rămâne în arest preventiv. Decizia a fost luată de magistrații Curții de Apel Chișinău, după ce avocații lui Triboi au contestat măsura preventivă în privința clientului lor.

4. 60 de persoane au fost arestate de către forțele ruse, fiind suspectate că aseară au luat cu asalt Aeroportul din Mahacikala. O mulţime de bărbaţi antiisraelieni a dat buzna în căutare de pasageri veniţi din această țară. Israelul a cerut Rusiei să protejeze cetățenii săi.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie