Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului lansează programul ”Granturi pentru dezvoltare europeană a satelor”
Social 9 octombrie 2023, 20:25 | 257

Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului lansează programul ”Granturi pentru dezvoltare europeană a satelor”. Bugetul total al programului este de două milioane de lei.

De azi, până la sfârșitul anului pot fi depuse cereri pentru 20 de credite nerambursabile a câte 100 de mii de lei. Beneficiarii vor fi primăriile și consiliile raionale. În limitele bugetului, domeniile eligibile vor fi educație, sănătate, cultură și infrastructură. Cheltuieli de salarizare și alimentație nu vor fi luate în considerare. Propunerile de proiect pot fi transmise la e-mailul [email protected]. Dosarul trebuie să includă o scrisoare din partea autorității locale cu descrierea proiectului, bugetul planificat și perioada de implementare. O comisie formată de Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului va examina dosarele depuse și va alege proiectele câștigătoare.

Opinia ta contează. Comentează!