Jurnalul orei 17, 21 Decembrie
Jurnalul orei 17:00 21 decembrie 2022, 19:58 | 944

Prezentat de Vasile Luchianu

Fostul director al CFM, Iurie Topală, va ajunge în fața magistraților, anunță procurorii, care au expediat dosarul în instanță. Totodată, au fost sechestrate bunuri în valoare de aproximativ un milion de euro, ce aparțin lui Iurie Topală, dar și altor persoane vizate în dosar.

Autoritățile de la Chișinău trebuie să depună un efort și să explice decizia Comisiei Situații Excepționale, privind suspendarea licențelor de emisie a șase posturi TV. ”O decizie similară a fost luată și la nivel european, dar în acel caz a existat o claritate”, afirmă șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Janis Mazeiks.

În căminul Școlii profesionale nr.1 din Criuleni a fost creat un spațiu destinat copiilor și părinților acestora, refugiați din Ucraina. Inaugurarea a fost posibilă datorită Centrului Internaţional de Colaborare şi Dezvoltare ”Phoenix”, cu sprijinul financiar al organizației non-guvernamentale din Japonia ”Peace Winds”. Acum, elevii vor avea toate condițiile necesare pentru a participa online la orele pe care le desfășoară profesorii din Ucraina.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie