Jurnalul orei 19, 7 Iulie
Jurnalul orei 19:00 7 iulie 2023, 20:55 | 760

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Atacatorul de la Aeroport, Rustam Așurov, a vorbit cu mama sa la telefon, după ce i-a omorât pe polițistul de frontieră Serghei Muntean și pe inspectorul de securitate Igor Ciofu. Așurov i-a mărturisit mamei sale că a împușcat doi oameni și i-a sugerat că nici el nu va scăpa cu viață.

2. Polițiștii de frontieră vor trece un curs de instruire antiteroristă, începând cu 10 iulie. Ofițerii vor primi echipament și arme moderne, dă asigurări șeful IGPF, Rosian Vasiloi. Oficialul n-a spus nimic nimic despre demiterea din funcție a vreunui responsabil din structura, pe care o conduce.

3. Investiții nefinalizate, măsuri insuficiente pentru reducerea pierderilor de apă în sistem și cheltuieli ineficiente de milioane de lei. Sunt doar o parte din neregulile depistate de ANRE la „Apă Canal Chișinău”. Cum a reacționat Primăria Chișinău, aflați în câteva minute!

4. Volodimir Zelenski efectuează un turneu extern înaintea summitului NATO. După ce a fost aseară în Bulgaria, astăzi Zelenski a mers în Slovacia, dar și în Cehia. Ce le-a solicitat liderilor NATO, vă spunem la știri!

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie