Jurnalul orei 19, 1 Mai
Jurnalul orei 19:00 1 mai 2023, 21:13 | 655

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. A vrut să zboare în Israel, dar a ajuns în izolatorul Centrului Național Anticorupție. Vorbim despre deputatul Partidului Șor Marina Tauber, care a fost reținută în această dimineață pe Aeroportul Internațional Chișinău. Potrivit procurorilor anticorupție, Tauber a încălcat condițiile prevăzute de măsurile preventive aplicate în privința ei. Ce spune Marina Tauber despre intenția de a ajunge în Israel, aflați imediat!

2. Fostul șef al Serviciul Vamal și un apropiat al lui Ilan Șor, Tudor Balițchi, despre care s-a relatat în presă că vara trecută a fugit din țară după ce a aflat că figurează în dosarul finanțării ilegale a Partidului Șor, a revenit în Republica Moldova. Detalii despre scurgerile de informații care le-au permis mai multor personaje să scape de procurori, în câteva clipe!

3. Un candidat al Partidului Șor și un altul susținut de Partidul Socialiștilor vor lupta în turul doi al alegerilor pentru funcția de guvernator al autonomiei găgăuze. Vorbim despre Evghenia Guțul și Grigorii Uzun. Ce spun alegătorii din regiune și ce așteptări au de la viitorul bașcan, vă spunem la știri!

4. Au ieșit să ceară salarii mai mari, condiții de lucru mai sigure și noi locuri de muncă. Sindicaliștii au desfășurat astăzi în preajma Gării din Chișinău un miting prilejuit de Ziua Internațională a Solidarității Oamenilor Muncii. Participanții la manifestație au adoptat și o proclamație, pe care au transmis-o Guvernului.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie